• +34 932 18 19 64
  • elcentre@elcentregracia.eu

Enllaços

Enllaços

Fons documental i fotogràfic a Europeana
Europeana és un repositori cultural on s’hi apleguen milers de galeries, biblioteques, arxius i museus de tota Europa. S’hi poden consultar més de cinquanta milions de registres de més de tres mil entitats. Els nostres fons documental i fotogràfic, publicats a la MDC, es poden consultar també a Europeana.
Enllaç al Fons documental i fotogràfic Europeana

Fons documental a la MDC
És un extens, variat i complet relat de les seves múltiples activitats i seccions, dels socis i col·laboradors, i de la seva projecció social i cultural que sobrepassa el seu àmbit gracienc.
A la col·lecció hi ha, bàsicament, documents amb una antiguitat mínima de 25 anys o no datats.
Enllaç al Fons documental a la MDC

Fons fotogràfic a la MDC
Trobareu imatges de les Escoles, Teatre, Orfeó Montserrat, Grup pictòric, Esbart, Saló internacional de fotografia, Beisbol, Bàsquet, Futbol, Esplai, Minyons de muntanya, Aplecs, Romeries, Sortides culturals, Vida religiosa, Activitats socials, etc.
A la col·lecció hi ha, bàsicament, imatges amb una antiguitat mínima de 25 anys o no datades.
Enllaç al Fons fotogràfic a la MDC

Fons de publicacions a ARCA
Al llarg dels anys, la nostra entitat ha editat diferents publicacions amb la finalitat de preservar i donar a conèixer als seus associats i simpatitzants les seves activitats, el seu glatir i també el seu avenir. També hi trobarem notícies d’altres àmbits i opinions de gent diversa, associats o no de l’entitat.
A la col·lecció hi ha, de moment les següents publicacions El Apostolado seglar, Boletín de información, Circular informativa, Hoja circular, Hoja informativa mensual, Marathon, Nuestra labor, Suplement Oriflama, Or i flama (1924-1935).
Enllaç al Fons de publicacions a ARCA

Fons documental
Milers de documents, programes, fullets, cartells, escrits,… que radiografien els més de 150 anys de l’entitat i, a la vegada i ineludiblement, els de la societat en general.
A la col·lecció hi ha, tots els documents digitalitzats i registrats al nostre fons. Utilitzeu els índexs per cercar i localitzar documents concrets.
Enllaç al Fons documental

Fons fotogràfic
Trobareu imatges de les Escoles, Teatre, Orfeó Montserrat, Grup pictòric, Esbart, Saló internacional de fotografia, Beisbol, Bàsquet, Futbol, Esplai, Minyons de muntanya, Aplecs, Romeries, Sortides culturals, Vida religiosa, Activitats socials, etc.
A la col·lecció hi ha, totes les imatges digitalitzades i registrades al nostre fons. Utilitzeu els índexs per cercar i localitzar imatges concretes.
Enllaç al Fons fotogràfic

Fons de publicacions
Una documentació plural i diversa, que és indispensable per captar l’essència d’una de les entitats històriques de Gràcia.
Unes pàgines que radiografien els més de 150 anys de l’entitat i, a la vegada i ineludiblement, els de la societat en general.
A la col·lecció hi ha, totes les publicacions digitalitzades i registrades al nostre fons: El Apostolado seglar, Boletín de información, Circular informativa, Hoja circular, Hoja informativa mensual, Marathon, Nuestra labor, Suplement Oriflama, Or i flama (1924-).
Enllaç al Fons de publicacions

Fons audiovisual
Centenars d’hores de gravacions que us permetran reviure grans i emotius moments, gaudir de nou de les ballades de l’esbart, de les representacions teatrals, dels concerts, dels viatges, dels actes socials, festes, …
A la col·lecció hi ha, tots els vídeos i arxius de so en format digital registrats al nostre fons. Utilitzeu els índexs per cercar i localitzar gravacions concretes.
Enllaç al Fons audiovisual