• +34 932 18 19 64
  • elcentre@elcentregracia.eu

Teatre: Torna “El coix d’Inishmaan»

Teatre: Torna “El coix d’Inishmaan»

El nostre Grup de Teatre, presenta a El Centre l’obra “El coix d’Inishmaan” de Martin McDonagh.

 

Divendres, 13 de gener a les 22:00 hores.

Dissabte, 14 de gener a les 22:00 hores.

Diumenge, 15 de gener a les 18:00 hores.

 

 

El grup de teatre «El Centre», tornem a posar en escena El coix d’Inishmaan, l’obra que aquest any juntament amb “Lluna de sang” han estat les seleccionades per anar de concurs de teatre per Catalunya.


El coix d’Inishman és una estranya tragicomèdia ambientada al 1934, a l’illa d’Inishmaan, situada en un arxipèlag en front de la costa occidental d’Irlanda, al Mar d’Aran, del dramaturg Martin McDonagh, que també és autor de La reina de bellesa de Leenane i La calavera de Connemara, entre d’altres.

Els fets de l’obra es centren, en la revolta que es produeix entre els habitants de l’illa, quan reben la notícia de l’arribada d’un productor de Hollywood per a la gravació del documental “Els homes d’Aran” a la més gran de les illes, Inishmore.

L’argument ens mostra tot un seguit de personatges extraordinaris que formen part d’una còmica comunitat mesquina i despietada a través del viatge dels seus habitants, però especialment de Billy Clavin, per escapar de la seva avorrida vida, cap a un futur ple d’esperança i nous descobriments.”

 

Entrada General: 11€

Entrada jubilats, menors de 25 i estudiants: 6€

Entrades socis CEE Europa i G6: 5€

Entrades socis/es El Centre: 0€

Entrades a: https://entrapol.is/qJwhY

O capturant aquest codi QR:

Autor