• +34 932 18 19 64
  • elcentre@elcentregracia.eu

36è Premis de Teatre Vila de Gràcia 2024: “Assassinat a l’Orient Express” (el musical)

36è Premis de Teatre Vila de Gràcia 2024: “Assassinat a l’Orient Express” (el musical)

El proper diumenge, 25 de febrer a les 18:00 hores, dins els 36è Premis de Teatre Vila de Gràcia 2024, visita El Centre el Grup de Teatre Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar representant l’obra “Assassinat a l’Orient Express” (el musical), basat en la novel·la d’Agatha Christie.

 

Ens situem a ple hivern, a la dècada dels anys 30, Hércules Poirot, un disciplinat i excèntric belga amb la reputació de ser, probablement, el millor detectiu del món, es troba a Istanbul, per viatjar en el famós Orient Express per a tornar a casa seva, amb un grup molt variat de viatgers, pertanyents a tots els confins del món.

A plena nit, una tempesta de neu deté el tren en algun lloc perdut de Iugoslàvia. I un dels passatgersés trobat mort, apunyalat salvatgement en el seu llit. La neu els impedeix entrar o sortir del tren, així quel’assassí només pot ser un dels passatgers que viatgen a bord de l’Orient Express.

Però quin d’ells ha estat? I per què?

Hércules Poirot es veurà empès a solucionar un dels casos més especials de tota la seva trajectòria, un crim cruel que sense cap dubte marcarà un abans i un després en la seva vida.

 

Entrada general: 12€

Entrades majors de 65 anys, menors de 25, G6 i CE Europa: 7€

Entrades Socis El Centre: 0€

Entrades a: https://entrapol.is/yNltw

o capturant aquest codi QR: