• +34 932 18 19 64
  • elcentre@elcentregracia.eu

Sortides Culturals: Monestir de Sant Cugat

Sortides Culturals: Monestir de Sant Cugat

Tots coneixeu el Monestir de Sant Cugat, és clar, però segurament fa temps que no l’heu visitat i això és el que farem de la mà de la Marta Maria Moltó, gran estudiosa del Monestir i del seu claustre. Ens parlarà de la seva història i ens aprofitarem de tot el seu coneixement que ens transmetrà amb tota mena de detall.
Quan acabem la visita anirem tot xino-xano cap al restaurant, qui vulgui evidentment, i ens entretindrem tot passejant, del nucli antic d’aquest poble tan proper a Barcelona.

 

Dia de la sortida: 15 de març de 2023
Hora de sortida: 9:30h a la parada dels Ferrocarrils de la Generalitat de Gràcia que hi ha a la Plaça de Gal·la Placídia, a baix abans de fer el pagament.
Reserva: s’ha de fer reserva de plaça a la secretaria del Centre (93 218 19 64).
Com hi anirem: amb transport públic Ferrocarrils de la Generalitat, cadascú es paga el seu bitllet, l’activitat és GRATUÏTA pels socis i 2 € pels No socis.

Quanta estona durarà: Fins a les 13:30h  estarem al Monestir. Si ens quedem a dinar tornarem cap a les 17:00h aproximadament.
Dinar: Si esteu interessats en anar a dinar plegat quan acabem la visita, quan feu la reserva ho comenteu, dinarem a Sant Cugat.