• +34 932 18 19 64
  • elcentre@elcentregracia.eu

Teatre: “Els nois de la banda”

Teatre: “Els nois de la banda”

El nostre Grup de Teatre, presenta a El Centre l’obra “Els nois de la banda” de Mart Crowley.

 

Divendres, 2 de desembre a les 22:00 hores.

Dissabte, 3 de desembre a les 22:00 hores.

Diumenge, 4 de desembre a les 18:00 hores.

Dimarts, 6 de desembre a les 18:00 hores.

 

“Els nois de la banda (THE BOYS IN THE BAND de Matt Crowley) és un clàssic del teatre i del cinema. En diferents èpoques, i durant força temps, va ser representada a Broadway, i darrerament, amb els mateixos actors de teatre, es va portar al cinema.

En El Centre, el nostre Grup de Teatre, l’ha representat en dues ocasions, una l’any 1984 (Los chicos de la banda) i l’altre al 1998 (Feliç aniversari, Harold!). Avui portem aquesta versió que ens trasllada a la dècada dels anys 70; és molt important veure l’obra sota la visió d’aquella època. Quan la vam representar per primera vegada, a nosaltres ens va agafar en una molt nova i estrenada democràcia, sortint d’una dictadura en la que les persones que pensaven diferent o actuaven de manera diferent estaven criminalitzades.

Afortunadament, tot ha canviat i l’obra la veiem amb un pensament diferent, basat en el respecte, la compressió i la tolerància. Recordem que estem als anys 70 on un grup d’amics gais es reuneixen per celebrar un aniversari. Durant la vetllada sortiran moltes coses, els nois s’ho passen d’allò mes bé, hi hauran moments de retrets, angoixa i tensió, però al final l’amor i l’amistat estarà per damunt de tot.

Aquesta obra ens ha fet veure l’evolució de la societat en la manera de pensar sobre el col·lectiu LGTBI, però som plenament conscients que encara ens falta molt camí per recórrer. Durant els assajos ens ho hem passat molt bé, hem rigut, hem patit, però sobre tot ens hem esforçat per donar al nostre públic una bona representació de teatre”.

 

Entrada General: 11€

Entrada jubilats, menors de 25 i estudiants: 6€

Entrades socis CEE Europa i G6: 5€

Entrades socis/es El Centre: 0€

Entrades a: https://entrapol.is/MTDag

O capturant aquest codi QR: