• +34 932 18 19 64
  • elcentre@elcentregracia.eu

Els Pastorets

Els Pastorets

ELS PASTORETS O L’ADVENIMENT DE L’INFANT JESÚS

De Josep Maria Folch i Torras

Són probablement els Pastorets més representats a Catalunya, podríem dir que són els Pastorets per excel·lència. Qui no ha vist alguna vegada les aventures i desventures d’en Lluquet i Rovelló, en la seva lluita contra el dimoni i l‘aparició de l’àngel Sant Miquel sempre a l’últim moment per alliberar-los? Qui no ha sentit la presència del dimoni quan baixa per la platea i s’acosta als nens i nenes mostrant la seva cara tenebrosa? I qui no li ha estirat la capa quan passa pel seu costat o quan avisem al Lluquet i Rovelló tot cridant el dimoni…el dimoniiiiii? O s’ha fet un tip de riure amb en Jeremies, el tartamut!

Aquestes sensacions són les que fem reviure al nostre públic al teatre del Centre Moral Instructiu de Gràcia, cada any quan s’acosten les dates nadalenques. Cada any des de fa més de 15 posem en escena aquest entranyable espectacle que fa que avis, fills i néts puguin gaudir junts de la tradició, perquè és ben cert que no hi ha Nadal sense Pastorets.

Un espectacle on intentem mantenir les sensacions de sempre amb decorats tradicionals de paper, on intentem que avis i pares -quan s’asseguin a la butaca- sentin i vegin el que varen sentir quan eren infants, un espectacle on més de 120 persones treballem perquè puguis reviure el somni d’en Lluquet i Rovelló.

Video Pastorets 2010 (fotos de la representació, ordenades per quadres escènics)

Video Pastorets “entre bambolines” (fotos prèvies a la representació)