• +34 932 18 19 64
  • elcentre@elcentregracia.eu

Programació de Teatre 2021/2022

Programació de Teatre 2021/2022

PROGRAMACIÓ ANUAL 2021/2022

(fes click al text per veure tota la programació prevista per aquesta temporada)

EL MÓN EN QUÈ VIVIM

Direcció: Taller de Teatre
28 i 29 de maig 2022

Agost, és la radiografia de les

PRIMERA PART:
“I si els perds?” Grup de petits (mímica i ball)
“Crazy Show” Grup de grans (text)
“Éramos pocos y parió la abuela” Grup de mitjans (text)
SEGONA PART:
“La fàbrica de la felicitat” Grup de petits (text i ball)
“Com sé si això és un somni?” Grup de mitjans (ball)
“Electro dance” Grup de grans (ball)

Programa de mà


AGOST, de Tracy Letts

Direcció: Sergi Saboya i Víctor Clotet
6, 7 i 8 de maig 2022

Agost, és la radiografia de les relacions humanes, els somnis i anhels d’una família.
Agost, és la necessitat de supervivència, la recerca de la veritat i la lluita de poder.
Agost, és una tragicomèdia, plena de retrets, cinisme, records, pors, nostàlgia i estimació. Que d’una manera molt elegant i encertada va deixant nuus a uns personatges propers que ens endinsen en una història que t’atrapa i no vols deixar.
Agost, és una família, és un mirall on identificar-te.
Agost, podries ser tu i podria ser jo.

Programa de mà


ELS BOJOS DEL BISTURÍ

Direcció i adaptació: Anna Flavià, David Gallach, Marc Franco i Aleix Duran
8,9 i 10 d’abril 2022

Un despatx d’hospital ple de metgesses, metges, infermeres i alguna convidada inesperada. Un centre mèdic testimoni de com la vida et pot canviar en unes hores per un “accident” del passat. Tot barrejat amb una representació nadalenca i una conferència que preocupa als protagonistes d’aquesta història. Podríem dir que elles i ells són “els bojos del bisturí”

Programa de mà


TESTIMONI DE CÀRREC

Direcció: Joan Guinart i Eli López
4,5 i 6 de febrer 2022

Un assassinat cruel i sagnant embruta les catifes d’una casa senyorial de Londres. La víctima és l’Emily French, una vídua rica, amb qui Leonard Vole mantenia una relació amistosa. Totes les proves l’apunten a ell com autor del crim. En Leonard és un jove oportunista a qui la dama ha deixat la seva fortuna. Això és, com a mínim, el que declara la Janet Mackenzie, la fidel criada de l’Emily. El noi insisteix que hi ha un testimoni que pot provar la seva
innocència, una noia que es diu Romaine Helm. Sir Wilfrid Roberts, un prestigiós advocat criminalista que acaba de patir un atac de cor, es fa càrrec de la seva defensa, malgrat les protestes de la seva infermera particular, la Srta. Plimsoll.

Programa de mà


ELS PESCADORS DE NADAL

Direcció: Francesc Carreras
8 de desembre 2021

Lectura dramatitzada dels poemes originals de Rafael Llop i Casanova.

Entrades a: http://entrapol.is/cE5RP

Programa de mà


LLUNA DE SANG

Direcció: Francesc Carreras
3,4,5 i 6 de desembre 2021

Set amics es reuneixen al voltant d’una taula. Al llarg del sopar i a través dels seus telèfons mòbils, descobrirem secrets i relacions inconfessables.

Entrades a: http://entrapol.is/xzwFA

Programa de mà


BONA GENT

Direcció: Francesc Carreras
12, 13 i 14 de novembre 2021

La Margarita és una mare soltera amb una filla discapacitada, però la Margarita lluita contra totes les adversitats que es troba al llarg de la seva vida, descobrint que a la vida és millor ser Bona gent , que no mal p…

Entrades a: http://entrapol.is/ydj84

Programa de mà


SOTA TERÀPIA

Direcció: Anna Flavià i David Gallach
22 i 23 d’octubre 2021

Una nit de divendres tres parelles són convidades a participar a una particular i relaxada sessió de teràpia: un intercanvi d’experiències personals, de desitjos, de somnis i frustracions. Aparentment res massa extraordinari.

Entrades a: http://entrapol.is/46Nz3

Programa de mà


S’AIXECA EL TELÓ

Direcció: Sergi Saboya i Víctor Clotet
Direcció musical: Irene Santos, Òscar Zurriaga i Lluís Ruff
25 i 26 de setembre 2021

S’aixeca el teló de nou aquí al nostre estimat teatre del Centre, durant l’estona que dura l’espectacle tindreu l’oportunitat d’emocionar-vos amb cançons emblemàtiques de musicals mítics, de sentir el ritme dels balls que veureu, de riure, gaudir i passar una bona estona amb els actors i actrius i les històries que posen en escena.

Un espectacle compost de música, ball i teatre que pretén fer-vos sentir, fer-vos vibrar, fer-vos riure i que us emocioneu. Així doncs; una cordial benvinguda estimat públic, després de tot el que hem viscut, teníem moltes ganes de veure’t i tornar a escoltar els teus aplaudiments. Dit això, estigues atent que…S’AIXECA EL TELÓ!


MEDEA REDUX de Neil Labute

Direcció: Anna Flavià i David Gallach
24 de setembre 2021

La mitologia grega ens ha dut una infinitat d’històries i d’autors, Eurípides en particular, destaca per la seva labor en ressaltar els aspectes més commovedors de Medea, associant-los amb un personatge desequilibrat per la infidelitat del seu marit i trastocada per la gelosia i l’amargura, fins al punt de matar els seus fills en un atac de desesperació.

D’aquest clàssic grec pren la inspiració, “Medea Redux”, escrita el 2002 per l’autor estatunidenc Neil LaBute com a part de “Bash: Latter-Day Plays” -un conjunt de tres obres curtes: Iphigenia in Orem, A gaggle of saints i Medea Redux–, una obra que resumeix la vida d’una dona que als 13 anys es va veure obligada a “créixer de cop en un parell de segons”.

L’acció té lloc en un únic acte i espai: la sala d’interrogatoris d’una comissaria de policia. Allà, la protagonista, atrapada entre el present i el passat, davant d’un agent invisible, va descobrint els motius pels quals es troba en aquell lloc, comença a detallar la relació que va mantenir a l’adolescència amb el seu professor de secundària i les conseqüències derivades d’aquesta relació: l’embaràs i el naixement del seu fill i la tragèdia posterior que fa un tomb de 360° a la Medea d’Eurípides al final de la història.


ARXIU

Podeu consultar les obres de la temporada 2020/2021 clicant aquí.

Podeu consultar les obres de la temporada 2018/2019 clicant aquí.

Podeu consultar les obres anteriors clicant aquí.