• +34 932 18 19 64
  • elcentre@elcentregracia.eu

Programació de Teatre

Programació de Teatre

Programació anual prevista per aquesta temporada
CARTELL PROGRAMACIÓ ANUAL 2023/2024
A LO HECHO PECHO! (ESPECTACLE MUSICAL)

Direcció: Víctor Clotet i Sergi Saboya
9 i 30 de setembre i 1, 6, 7 i 8 d’octubre de 2023

A vosaltres estimat públic.

Amb motiu del 150è aniversari del Centre, l’any 2019, vam voler regalar a la nostre Entitat el muntatge d’una revista musical. Era un record i homenatge a les revistes que s’havien representat en el nostre escenari. Es va titular “ DO DE PECHO”.

Ara tornem amb un nou espectacle “A LO HECHO PECHO” on actrius i actors de cinc generacions diferents han estat treballant en aquest projecte en comú.

Desitgem que gaudiu de l’espectacle i que passeu una estona agradable i divertida.

Això és; “A LO HECHO PECHO”!

Programa de mà

HOSANNA (EL MUSICAL)

 

Direcció: Francesc Carreras i Núria Serra
10, 11, 12, 17, 18 i 19 de novembre de 2023

Els darrers dies de Jesús entre els seus, però sí aquests dies haguessin estat ara, amb telèfons mòbils, xarxes socials, televisió, premsa, tiktok, Facebook, Instagram…

Una visió de la vida de Jesús una mica més moderna… I una mica de rock and roll…

 
 
INFÀMIA 

Direcció: Carlos Pablos
1, 2 i 3 de desembre de 2023

Infàmia és una obra de teatre escrita per Pere Riera i representada per primera vegada a La Villarroel el gener de 2016. Estructurada en dues parts, la peça enfronta quatre actors de dues generacions diferents: l’Eva Dolç, una actriu veterana, retirada dels escenaris per motius que no es poden revelar, que fa de coach a dos joves intèrprets emergents, l’Aleix i la Sara; i el Toni, un antic company de l’Eva que li proposa tornar als escenaris. L’obra planteja una crítica sobre la feina de l’espectador i una reflexió sobre l’ofici de l’actor

Programa de mà

ESCUDELLA DE NADAL

Direcció: Mª Teresa Martínez
8 de desembre 2023

Un cop més, com cada any, encetem la temporada nadalenca amb els nostres poemes. 

Enguany, hem triat algunes nadales molt diverses, algunes d’elles ens recordaven del nostre temps d’infantesa quan a alguns de nosaltres ens feien pujar a la cadira el dia de Nadal per recitar allò que ens havíem preparat a l’escola. 

També hem volgut recuperar d’altres poemes… més senzills, més populars: les “estrenes” (o aguinaldos) amb les que diferents professionals que treballaven (alguns encara ho fan!) en serveis comunitaris a la societat, anaven per les cases felicitant el veïnat. Un petit homenatge a persones i/o serveis desapareguts als que ens ha agradat rememorar.   

És per això que hem confeccionat un programa que, per diversitat, hem volgut titular “Escudella de Nadal”, amb tots els seus ingredients: la innocència de la sopa, les verdures de la memòria i el tall dels aguinaldos.     

Esperem que us agradi i que gaudiu de l’espectacle!

Programa de mà

ELS NOIS DE LA BANDA

Direcció: Mercè Tost i Carlos Pablos
19,20 i 21 de gener de 2024

Ens trobem als anys 70 on un grup d’amics gais es reuneixen per celebrar un aniversari. Durant la vetllada sortiran moltes coses, els nois s’ho passen d’allò mes bé, hi hauran moments de retrets, angoixa i tensió, però al final l’amor i l’amistat estarà per damunt de tot.” Aquesta obra ens ha fet veure l’evolució de la societat en la manera de pensar sobre el col·lectiu LGTBI, però som plenament conscients que encara ens falta molt camí per recórrer.

Programa de mà

SE BUSCA CHICA EN 48 HORAS

Direcció: Aleix Duran, Mar Franco i Sergi Benítez
2, 3 i 4 de febrer de 2024

¿Que es la publicidad? A veces puede ser un arte, otras simplemente algo molesto, ese anuncio que no puedes saltar antes de acceder a lo que realmente importa. Puede ser discreta, camuflada en una escena de tu serie favorita, o descarada y chillona, como los enormes anuncios luminosos en el centro de la ciudad. Para los protagonistas de nuestra historia es su forma de vida y lo que les da de comer, por lo que también se convertirá en su mayor pesadilla cuando un cliente muy quisquilloso les dé tan solo 48 horas para encontrar la chica perfecta para su anuncio. Se busca chica en 48 horas para una GRAN OPORTUNIDAD.

Programa de mà

L’HOSTAL DE LES TRES CAMÈLIES

Direcció: Vicenç Navarro
8, 9 i 10 de març de 2024

“L’Hostal de les tres Camèlies” és una de les tres úniques obres de teatre escrites per Mercè Rodoreda. És un text pràcticament inèdit, donat que únicament consta estrenat a l’any 1979 en el Festival Internacional de Teatre de Sitges. Una obra de sentiments, passions, amor, enveges,… amb tres dones, que com la flor de la Camèlia, creixen entre esbarzers. Ambientada en el món rural a l’estil de “Terra Baixa” o “L’Hostal de la Glòria” i que cal ser considerada al nivell d’un clàssic universal tant per la seva temàtica humana, com social, amb el llenguatge acurat i poètic que caracteritza la Rodoreda.

Programa de mà

FRANKENSTEIN

Direcció: Mercè de Haro
12, 13 i 14 d’abril de 2024

El Frankenstein que us presentem, és una versió que el dramaturg i escriptor britànic Nick Dear, va escriure, a partir del clàssic de la literatura gòtica, de l’autora Mary Shelley.

Qui és més monstruós, el creador que juga a ser Déu, o la Criatura construïda i portada a la vida, que la única cosa que anhela és ser acceptada en societat i estimada tal com és?

Aquesta obra ens planteja un dubte moral, que podria extrapolar-se a l’actualitat amb la intel·ligència artificial. La capacitat de la ciència actual per crear éssers pràcticament humans, en forma; però i l’ànima i els sentiments?

Què passa quan això s’escapa de les mans del creador, i la Criatura, pensa i sent per si mateixa i es qüestiona les preguntes que ens fem tots els humans sobre la vida, l’amor i la mort?

Programa de mà

NIT DE MUSICALS

Direcció: Irene Santos, Queralt Martínez, Òscar Zurriaga i Lluís Ruf
19 i 20 d’abril de 2024

El primer taller de teatre musical de “El Centre“ arriba amb el seu espectacle Nit de Musicals. Un recorregut per alguns dels musicals més exitosos de Broadway i el West End, a través de les seves cançons. Més de 40 artistes de totes les edats donaran veu i posaran coreografies a 14 números inoblidables.

Programa de mà

 
 

ARXIU

Podeu consultar les obres de la temporada 2022/2023 clicant aquí.

Podeu consultar les obres de la temporada 2021/2022 clicant aquí.

Podeu consultar les obres de la temporada 2020/2021 clicant aquí.

Podeu consultar les obres de la temporada 2018/2019 clicant aquí.

Podeu consultar les obres anteriors clicant aquí.