• +34 932 18 19 64
  • elcentre@elcentregracia.eu

Programació de Teatre

Programació de Teatre

Programació anual prevista per aquesta temporada

CARTELL PROGRAMACIÓ ANUAL 2022/2023

SOLA EN LA FOSCOR

Direcció: Joan Guinart i Eli López
10, 11 I 12 de març 2023

Sam Hendrix, jove fotògraf, porta per la seva promesa Sussi una nina i a l’aeroport, per error, es produeix un canvi amb una nina idèntica que està farcida de droga i que pertany a uns traficants. Els esmentats delinqüents entren a casa de la Sussi… però… la SUSSI és cega i haurà de fer servir la seva habilitat per enfrontar-s’hi. Ells són tres… i ella està SOLA EN LA FOSCOR!!!

Programa de mà


FUITA

Direcció: Yolanda Fontanilla i Vicenç Navarro
3, 4 i 5 de febrer 2023

Gràcies a fons ben informades dels Mossos d’Escentre, el nostre diari El Balcó de GraciCentre ha donat a conèixer que el Conseller Isidre Galí s’ha construït un xalet a l’Av. Pearson de Barcelona a un preu regalat. Comença un nou debat sobre la “innocència” dels polítics. El Conseller en exclusiva nega les acusacions. Afirma “Tot és un muntatge polític per fer-me fora”. Seguirem informant. No marxin, noves edicions a www.elbalcodegracicentre.gracat

Programa de mà


EL COIX D’INISHMAAN

Direcció: Mercè de Haro
13,14 i 15 de gener 2023

Esperem que la gaudiu tant com nosaltres l’hem gaudit assajant-la. Que us faci riure i plorar, que us commogui i us sorprengui aquesta família de personatges excèntrics, una mica tocats pel vent i el mar que viuen en aquesta petita illa de la costa oest d’Irlanda, al Mar d’Aran.

Programa de mà


EL POEMA DEL PESSEBRE

Direcció: Mª Teresa Martínez
8 de desembre 2022

Com ja va sent tradicional, el grup de “Teatre i Poesia” obre el pròleg de les festes nadalenques amb una lectura relativa al Nadal. Enguany hem triat “El Poema del Pessebre”, de Joan Alavedra, una petita joia poètica de l’autor que va néixer d’una petició de la seva filla davant les figuretes del pessebre. En començar a escriure el poema, Alavedra decidí fer un gir i fer “parlar” les figuretes en primera persona i establir una connexió entre el Naixement i la Passió i Mort de Jesús, que nasqué precisament per redimir el món a la creu. El poem es d’una bellesa i espiritualitat exquisides i va merèixer que Pau Casals, gran amic del poeta, commogut pels seus versos s’inspirés per a compondre el seu magnífic oratori: “El Pessebre”. Voldríem, de tot cor, que les nostres veus us puguin transmetre tota la bellesa dels seus versos.

Programa de mà


ELS NOIS DE LA BANDA

Direcció: Mercè Tost i Carlos Pablos
2, 3, 4 i 6 de desembre 2022

Recordem que estem als anys 70 on un grup d’amics gais es reuneixen per celebrar un aniversari. Durant la vetllada sortiran moltes coses, els nois s’ho passen d’allò més bé, hi hauran moments de retrets, angoixa i tensió, però al final l’amor i l’amistat estarà per damunt de tot.
Aquesta obra ens ha fet veure l’evolució de la societat en la manera de pensar sobre el col·lectiu LGTBI, però som plenament conscients que encara ens falta molt camí per recórrer.

Programa de mà


ETS AQUÍ?

Direcció: Mercè de Haro
11,12 i 13 de novembre 2022

Una parella acaba de mudar-se amb la intenció de començar a viure junts. El pis és petit, vell i incòmode. Després de la mudança les caixes i bosses s’amunteguen a l’espai. Però res de tot això
es pot comparar amb el que troben a la seva nova llar….

Una obra que en un inici i segons el que veiem sembla que tingui un argument ben definit però amb constants girs de guió ens encamina cap a una situació irrealment quotidiana….

Programa de mà


LLUNA DE SANG

Direcció: Mercè Tost i Carlos Pablos
7,8 i 9 d’octubre 2022

Un grup d’amics de tota la vida es reuneix, com d’altres vegades, a casa de l’Alfons i l’Eva per sopar, però aquesta nit hi ha lluna de sang i pot passar de tot…

Estaries disposat a compartir el contingut del teu telèfon mòbil amb la teva parella i amics?

Esperem que gaudiu d’aquest viatge i el més important, no oblideu apagar el telèfon mòbil…

Programa de mà


LA DAMA DE (DES)HONOR

Direcció: Lluís Ruf, Irene Santos i Òscar Zurriaga
Diverses dates

“Mireu que he trobat:

El disc de “La dama de (des)honor!”, un dels meus espectacles de Broadway preferits. Música de Julie Gable i lletres de Sidney Stein!

Deixeu-me que us llegeixi que hi posa al darrera! Hi diu: “Embolics, aldarulls i un final feliç”. No es meravellós?

Programa de mà


ARXIU

Podeu consultar les obres de la temporada 2021/2022 clicant aquí.

Podeu consultar les obres de la temporada 2020/2021 clicant aquí.

Podeu consultar les obres de la temporada 2018/2019 clicant aquí.

Podeu consultar les obres anteriors clicant aquí.